IKEA KULINARISK Książka Kucharska Strona 45

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 44
Cebulę obrać, drobno posiekać i lekko
podsmażyć w niewielkiej ilości oleju.
Następnie dodać mięso mielone i ryż
długoziarnisty, podsmażyć i przyprawić
solą, pieprzem oraz papryką. Dodać bulion
mięsny i gotować pod przykryciem na
wolnym ogniu przez 20 minut.
Ułożyć warstwami w naczyniu kapustę i
mieszankę ryżu oraz mięsa mielonego.
Polać potrawę śmietaną crème fraîche i
posypać serem.
Czas pieczenia: 60 minut
Poziom umieszczenia potrawy: 2
Produkty gotowe
Urządzenie wyposażone jest w zestaw
automatycznych funkcji do następujących
potraw. Temperatura i czas są już
ustawione.
Produkt Poziom piekarnika
Pizza mrożona 3
Pizza American mrożona 1
Pizza chłodna 3
Pizza Snacks mrożone 1
Frytki 3
Ćwiartki/krokiety 3
Zapiekane mięso i ziemniaki 3
Chleb/bułki 3
Chleb/bułki mrożone 3
Strudel jabłkowy, mrożony 3
Filet rybny mrożony 3
Skrzydełka kurczaka 3
Lasagne/cannelloni mroż. 3
POLSKI 45
*
Przeglądanie stron 44
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag