IKEA OV D40 AN Instrukcja Obsługi Strona 81

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 92
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 80
ENGLISH 81
Type of food Function Preheating Shelf (from the
bottom)
Temperature
(°C)
Cooking time
(min)
MEAT
Lamb/Veal/Beef/
Pork 1Kg
X 2 200 80-110
Chicken/Rabbit/
Duck 1Kg
X 2 200 50-100
Turkey/Goose
3Kg
X 1/2 200 80-130
FISH
Baked sh/en
papillote (llet,
whole)
X 2 175-200 40-60
VEGETABLES
Stuffed vegetables
(tomatoes,
courgettes,
aubergines)
X 2 175-200 50-60
Cooking table with GRILL function
Type of food Function Preheating Shelf (from the
bottom)
Temperature
(°C)
Cooking time
(min)
Toast
X 4 200 3-5
Fish llets /
steaks
X 4 200 20-30
Sausages/
kebabs/
spare ribs/
hamburgers
X 4 200 30-40
Roast chicken
1 - 1.3 Kg
/ 2 200 55-70
Roast beef
rare 1Kg
/ 2 200 35-45
Leg of lamb/
knuckle
/ 2 200 60-90
Roast
potatoes
/ 2 200 45-55
Vegetable
gratin
/ 2 200 20-30
Note: cooking temperatures and times are for guidance only.
Przeglądanie stron 80
1 2 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 91 92

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag