IKEA OV B02 S Instrukcja Obsługi Strona 41

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 70
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 40
NORSK 41
Mattype Funksjon Forvar-
ming
Rist (nedenfra) Temperatur
(°C)
Tilbered-
ningstid
(min)
KAKER, TEBRØD OSV.
Kaker av gjærdeig
X 2 160-180 35-55
Kjeks/småkaker
X 3 170-180 15-40
X 1 - 3 170-180 20-40
Vannbakkels
X 3 180 30-40
Butterdeigsskall/
Salte snacks av
butterdeig
X 3 180-200 20-30
Fylte paier
(ostekake, strudel,
fruktpai)
X 1 180-200 50-60
Marengs
X 3 90 120-130
Saftige paier
(grønnsakspai,
quiche)
X 1 180-200 35-55
Lasagne, ovnsbakt
pasta, cannelloni,
posteier
X 2 190-200 45-55
Brød/focaccia
X 2 190-230 15-50
Pizza
X 2 230-250 7-20
Pizza/focaccia
X 1 - 3 230-250 12-30
Tilberedningstabeller
Przeglądanie stron 40
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 69 70

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag