
MIĘSO
Baranina/
Cielęcina/
Wołowina/
Wieprzowina 1 kg
X 2 200 80-110
Kurczak/Królik/
Kaczka 1 kg
X 2 200 50-100
Indyk/Gęś 3 kg
X 1/2 200 80-130
RYBY
Ryba pieczona/w
folii (lety, cała)
X 2 175-200 40-60
WARZYWA
Nadziewane
warzywa
(pomidory, cukinie,
bakłażany)
X 2 175-200 50-60
Chleb tostowy
X 4 200 2-5
Filety/kawałki
ryb
X 4 200 20-30
Kiełbaski/
szaszłyki/
kotlety/
hamburgery
X 4 200 30-40
Krwisty rostbef
1 kg
– 2 200 35-45
Udziec
jagnięcy/
golonka
– 2 200 60-90
Pieczone
ziemniaki
– 2 200 45-55
Uwaga: Wskazane czasy i temperatury pieczenia podane są jedynie informacyjnie.
Komentarze do niniejszej Instrukcji